Om bloggen

Denna blogg handlar om Göteborg och allt som händer i staden. Du kommer kunna läsa om aktuella events, sevärdheter och annat smått och gott. Vi som driver denna bloggen är själva Göteborgare och vill dela med oss av allt som händer i staden. Vi vill att alla ska ha chansen att se och upptäcka så mycket som möjligt när de är här. Dessutom försöker vi hitta events och sevärdheter som kanske inte är så omtalade. Det kan till exempel handla om lite mindre utställningar och events som inte får så mycket uppmärksamhet i tidningar.

Allt från kultur till natur

Vi kommer inte ha någon speciell inriktning när vi skriver utan försöker anpassa oss efter alla. Vi är också väl medvetna om att man ofta vill göra lite olika saker när man är på besök i en stad. Därför hittar du allt från kultur till nöje och shopping. Vi kommer inte bara prata om Göteborg stad utan även om trevliga utflykter du kan göra i närområdet. Det passar till exempel dig som inte vill gå i storstaden hela tiden utan även uppleva lite natur och friluftsliv, en salig blandning med andra ord.

Vi är en fristående blogg som endast gör detta för nöjets skull. Målet är att du ska få nys om vad som händer i vår fantastiska stad och bara behöva kika på ett ställe. Vi uppdaterar sajten kontinuerligt så kika in ofta för att se vad som händer. Det finns alltid något att se eller upptäcka i vårt härliga Göteborg.