Startsida

Hej och välkommen till denna sajt som fokuserar på allt som händer i Göteborg. Det är inte bara Sveriges andra största stad utan även en fantastisk eventstad. Dock är det mycket som har pausats eller gått på sparlåga nu under coronapandemin. Förhoppningen är så klart att allt ska gå tillbaka till det vanliga så snart som möjligt. Här kommer vi berätta om vad som händer i staden och vad du inte får missa om du är på besök.

Utställningar och konst

Göteborg är en stad som lockar många kreativa människor med sina underbara omgivningar. Det betyder att det finns väldigt många trevliga utställningar att kolla på. Det kan handla om konst, hantverk eller något annat. Kanske hittar du något nytt som du kan förgylla ditt hem med? Vi kommer tipsa dig om vilka utställningar som är pågående i staden för tillfället och även vart dessa äger rum. Kanske hittar du flera nya konstnärer och andra artister som du kan följa?

Musikevents

Musik är något som samlar hela världen och Göteborg är en stad som står värd för flera stora event. Flera svenska och utländska artister väljer att lägga sina spelningar här, till exempel på Gamla eller Nya Ullevi. Dessutom anordnas flera festivaler under året där du kan se en salig blandning av artister. Det är dessutom ett perfekt tillfälle att träffa nya människor och skapa minnen för livet. Här på vår blogg får du all information du behöver om de olika musikevents som pågår i staden under året. Vi kommer inte bara tipsa om dessa stora festivaler utan även om mindre och mer intima events.

Andra sevärdheter

Göteborg är en fantastisk stad med mycket att erbjuda. Oavsett om du är där över dagen eller under en längre tid finns det massor att göra och upptäcka. Vi ger dig våra allra bästa tips. Välkommen till vår sajt och trevlig läsning.